Skip to main content

[BETA] Veeam Software Appliance v13

• April 30, 2025
  • 3 comments
  • 85 views

Bo.
Forum|alt.badge.img
  • Comes here often

Vážení, 

na VeeamON 2025 v San Diegu bola ohlásená dostupnosť BETA Veeam Software Appliance v13. Táto BETA, rovnako, ako všetky predošlé, je v režime “SE Managed”, teda regionálny Veeam SE je jediným kontaktom pre zasielanie žiadostí o účasť na BETA testovaní a súčasne jediným kontaktom na hlásenie prípadných problémov. Našim cieľom je poskytnúť prístup k BETA verzii pre nasadenie v čo najrozmanitejších prostrediach. Z dôvodu obmedzených časových kapacít Veeam SE “teamu” pre Slovensko, žiaľ, budem musieť obmedziť počet BETA testerov. V prípade záujmu mi, prosím, do e-mailu uveďte v akom prostredí a aké funkcionality plánujete testovať, aby som mal na základe čoho rozhodnúť. 

Ďakujem za pochopenie. 

SE Team Slovensko, AKA Bo. 😎

3 comments

Marcel.K
Forum|alt.badge.img+9
  • Veeam Legend
  • April 30, 2025

Čítal som niekde, že to má byť clustrovana, teda HA appliance. Je to naozaj pravda? Ak áno, ta beta bude tiež?

Bo.
Forum|alt.badge.img
  • Author
  • Comes here often
  • May 1, 2025

Čítal som niekde, že to má byť clustrovana, teda HA appliance. Je to naozaj pravda? Ak áno, ta beta bude tiež?

ANO - s obmedzeniami. HA funkcionalita je v Technology Preview stage. 

Marcel.K
Forum|alt.badge.img+9
  • Veeam Legend
  • May 26, 2025

náhodou veeam one 13 beta už nie je vonku?

rozmýšľam, ci sa pustiť do grafany, alebo počkať a pozrieť sa ako monitoring veeam komponentov na linuxovej baze pokročil