Tue, 19 Mar, 15:00 - 16:00

Webinar over OOTBI en hoe Virtuele Domain controllers te backuppen

About this event

Ontmoet OOTBI

Wie of wat is ObjectFirst en hoe werkt het. Met welke visie is het ontstaan en door wie is het opgericht. Aansluitend een virtuele Demo van de oplossing.

 

Vier tips voor het maken en terugzetten van reservekopieën van virtuele Domain Controllers

Wanneer Active Directory niet meer werkt, dan is het voor veel organisaties game over. Vraag je je wel eens af of je op de juiste manier reservekopieën maakt van virtuele Domain Controllers? Of ben je ooit zwetend uit een nachtmerrie ontwaakt waarin je je Domain Controllers niet meer terug kon brengen? Sander Berkouwer deelt in deze sessie vier tips waardoor dat tot het verleden behoort. Hij toont hoe je het op de juiste manier doet, hoe je na een restore kunt aanmelden op een virtuele Domain Controller, hoe je zeker weet dat de Domain Controller ook weer klaar is voor productie en zelfs hoe vaak een Domain Controller ooit is teruggezet. Domain Controllers bieden deze informatie en na deze sessie weet je precies waar je deze informatie vindt.

 

Aan het einde van de Webinar verloten we onderstaande Lego set onder de aanwezigen, deze is ter beschikking gesteld door Object First.

 

 

Please join my meeting from your computer, tablet or smartphone.

https://meet.goto.com/887960141

Event details
Online event
Tue, 19 Mar, 15:00 - 16:00 (UTC)